Herinnering: groot onderhoud CareXS op 19 april van vrijdag 19 apr 2024 19:30 CEST tot zaterdag 20 apr 2024 02:50 CEST

Gepland onderhoud Algemeen Homepage (https://carexs.com) Communicatie (Notificaties en e-mailverkeer) CareXS Meddy Webapplicatie App (CareXS Professional Care) Koppeling AIS Koppeling ECD CareXS Ally Webapplicatie App (CareXS Ally) Koppelingen CareXS Indy Webapplicatie
vrijdag 19 apr 2024 19:30 CEST · 7 uren, 20 minuten, 40 seconden

Update

Opgelost

Het gepland onderhoud is zojuist afgerond en u kunt de applicaties weer zoals u dat gewend bent gebruiken.

TSC Connected Care - Customer Services

april 20, 2024 · 02:46 CEST
Update

Vandaag om 19:30 uur zijn wij gestart met het eerder aangekondigde onderhoud op de infrastructuur. Alle onderdelen van CareXS zijn gedurende het onderhoud niet bereikbaar.

Zodra het onderhoud in de loop van de avond/nacht gereed is zullen wij een update versturen via deze pagina. Telefonisch en per e-mail zijn wij niet bereikbaar.

De status van het onderhoud is te volgen via status.carexs.com

TSC Connected Care - Customer Services

april 19, 2024 · 19:27 CEST
Gepland

Op vrijdagavond 19 april wordt er vanaf 19:30 uur groot onderhoud uitgevoerd op de infrastructuur van CareXS. Gedurende deze avond is CareXS niet beschikbaar. Met dit onderhoud worden aanpassingen doorgevoerd om de stabiliteit van het platform verder te verbeteren. Op zaterdag 20 april is CareXS weer beschikbaar.

Het onderhoud zal op alle onderdelen van het CareXS platform betrekking hebben, waaronder:

  • Carexs.com webapplicatie, inclusief Meddy en Ally
  • Mobiele apps (Meddy, Ally)
  • Verbindingen met apotheeksystemen
  • Verbindingen met client bronsystemen (ECD’s)

Hoe houden we u op de hoogte?
Om u op de hoogte te houden van de voortgang van het onderhoud, zullen wij u op 19 april via de statuspagina van CareXS informeren. Hierbij raden wij u aan om zorgmedewerkers te informeren over deze pagina. De statuspagina is te vinden op https://status.carexs.com.

Zorginstellingen
Wij willen u vragen om de zorgmedewerkers tijdig te informeren over dit onderhoud. Hierdoor kunnen zij eventueel maatregelen treffen en op de hoogte zijn van het niet beschikbaar zijn van de toedienregistratie van CareXS Meddy in de avond van 19 april.

Apotheken
Afhankelijk van welk apotheeksysteem u gebruikt, wordt de medicatielijst op een bepaald moment van de dag gesynchroniseerd. In sommige gevallen kunnen dringende medicatiewijzigingen die op vrijdag ingevoerd worden in het AIS al in het weekend ingaan. Voor CGM gebruikers is het verstandig om deze medicatielijsten voor 19:30 uur handmatig te synchroniseren, voordat het onderhoud in gaat.

maart 28, 2024 · 10:31 CEST

← Terug